Algemene bereidingswijze voor 2 á 3 personen:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. (ongeveer 65 gr. per persoon)
- Bak ondertussen in een (koeken)pan 250 gram gehakt (biologisch) aan.
- 1 pot Camilio’s pastasaus toevoegen en warm goed door
- Eventueel zout naar smaak toevoegen. *)
Bestrooi de volgeschepte borden rijkelijk met geraspte kaas en/of wat blaadjes verse basilicum of peterselie. Net wat je lekker vindt of in huis hebt…
De variaties en uitbreidingen zijn eindeloos. Vervang bijvoorbeeld het gehakt door Quorn of tofu voor een vegetarische versie. Of meng net voor het opdien nog wat verse cherrytomaatjes, zwarte olijven of blauwe kaas toe aan de saus voor een feestelijk tintje.
*) Camilio’s saus wordt met een minimale hoeveelheid zout bereid onder het mom van “het is makkelijker om later zout toe te voegen, dan een teveel aan zout weghalen…”