Ontstaan

Hoe een kistje vol versgeplukte tomaten inspireerde tot een droom

Camiel, de creator van Camilio’s pastasaus, kon de roep van de geurende rode tomaten in zijn keuken niet weerstaan. Zij vroegen om een liefdevolle verwerking tot een hemelse saus. De wekelijkse markt leverde een pondje meer aan verse groenten en kruiden. Nu kon het echte werk beginnen. De grote pan op het fornuis liet zich rijkelijk vullen. De geur van de tomaten vermengde zich met de groenten en kruiden. Het resulteerde in een heerlijke pastasaus met aandacht en liefde als belangrijke aanvullende componenten. Na de maaltijd vroeg Camiel zich af hoe hij de overgebleven saus kon bewaren. Lege jampotjes boden de oplossing. Zo ontstond een traditie van saus bereiden, bewaren en eten , die al meer dan een decennium voortduurt. Tijdens de maaltijden, droomde Camiel weg: ‘Dit gemak moet toch voor meer mensen haalbaar zijn! Wat zou het mooi zijn om iedereen te laten genieten van mijn eenvoudige smaakvolle saus’. Contact met de Kleinste Soepfabriek bood uitkomst. Een biologische producent die houdbaarheid zonder enige toevoeging garandeert. Camiels droom is werkelijkheid geworden. Smakelijk eten!